MENU

Nosaltres

L’Espai Aigua va néixer l’any 2009, al barri del Clot, amb l’etapa d’infantil. El curs 2013 es va traslladar al barri del Guinardó, ampliant el seu projecte a l’etapa de primària. L’any 2021, obre el seu Laboratori Pedagògic ampliant projecte, equip i espais. Actualment som un equip de més de 25 mestrxs, voluntarixs, assessorxs, formadorxs i col·laboradorxs i més de 100 nenxs compartint vivències i aprenentatges.

La línia pedagògica del nostre projecte es defineix sobre diferents eixos: la perspectiva de gènere, la no exclusió, la coeducació, una mirada sistèmica dels processos, la no segmentació del coneixement per assignatures, el seguiment individualitzat amb ràtios reduïdes, l’acompanyament emocional i la creativitat.

El nostre és un projecte pedagògic connectat amb la vida, atent a les necessitats de la infància, elx mestrxs i les seves famílies. Sóm un equip divers, molt format, apassionat per la nostra tasca i amb experiència en pedagogies innovadores. I, sobretot, compartim una passió comú: la connexió amb la vida en totes les seves dimensions i l’educació com un espai privilegiat per crear plegadxs un món millor.

Espai Aigua | 2022© Tots els drets reservats | Política de privacitat | Avís legal | Cookies