He llegit i accepto la política de privacitat i protecció de dades

 

El responsable de les dades facilitades és l’Associació Espai de Criança Aigua. La finalitat i legitimació d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones sòcies interessades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com altres drets que s’expliquen en la informació addicional. Pots consultar el detall de la política de protecció de dades a www.enllaçweb.cat

Epígraf

Informació addicional
(2a capa/nivell addicional)

Responsable

(del tractament)

Dades de contacte

Associació Espai de Criança Aigua

NIF: G65201261

Adreça: Carrer Rambla de Volart núm. 88, CP 08041, Ciutat: Barcelona

Telèfon: 931378059

Correu electrònic: info@espaiaigua.org

Finalitat

(del tractament)


Incorporació en un fitxer per a gestionar les formacions ofertes, prestacions de servei i assessoraments.

Les dades personals proporcionades es conservaran (mentre es mantingui la relació o no se sol·liciti la seva supressió per la persona interessada durant un termini de 10 anys a partir de l’última confirmació d’interès).

Legitimació

(del tractament)

La base legal per al tractament de les seves dades és pel consentiment de l’interessat o per existència d’un contracte mercantil. S’informarà l’interessat que la finalitat principal no està supeditada al consentiment de les dades que no siguin necessàries per a aquesta finalitat principal, ja que en cas contrari el consentiment no tindria la consideració d’atorgat lliurement.

Persones destinatàries

(de cessions o transferències)

No se cediran dades a tercers

No es realitzarà transferència de dades a tercers països.

Drets

(de les persones interessades)

Té dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al seu tractament, així com dret a retirar el consentiment prestat, i dret a reclamar davant l’Autoritat de control.

Procedència

(de les dades)

De la persona interessada a través de:

– formulari web 

– formulari (gmail)

Categories de dades

Dades no sensibles

Dades d’identificació

Direccions postals o electròniques